avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratia 101 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratia 101 2009

Buna,
Nu stiti de ce nu ma lasa la declaratia 101 sa bifez ca si obligatie 103-Impozit pe profit(datorat de pers juridice romane) ci doar 102-impozit pe profit (banci comerciale).
Cel mai recent răspuns: Andreea Voicila , Contabil 17:25, 8 Martie 2010
Probabil nu ati completat unde trebuie informatiile despre impozitul pe profit, daca sunteti SC trebuie sa completati datele punctul C. Date privind definitivarea impozitului, subpunctul II., contribuabili prevazuti la art. 34, al.1, lit.b....
la I. completeaza doar institutiile financiar-bancare.

Andreea Voicila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D101 eveevelina eveevelina Buna ziua, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema. incerc sa fac si eu D101 si cand vreau sa aleg tipul impozitului platit PJ -103 nu ma ... (vezi toată discuția)
Rectificativa 101 Mariaresta Mariaresta Buna ziua Am si eu o problema. Am depus declaratia 100 pe decembrie 2009 fara a trece in ea impozitul pe profit aferent trimestrului 4, intrucat din ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate gratyela gratyela Buna ziua. In anul 2006 am infiintat o societate,dar pana in prezent nu a desfasurat nici un fel de activitate.In luna decembrie am fost la ANAF pentru a ... (vezi toată discuția)