avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis in 2001 a trebuit sa l ridic peste 3 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis in 2001 a trebuit sa l ridic peste 3 luni

nu l am mai ridicat[fapta nu exista-confirmare primita acasa]acum sunt in anglia si vreau sa stiu pot sa conduc sau nu,ce pot sa fac trebuie sa ma duc inapoi in tara?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:14, 8 Martie 2010
daca aveti permis de conducere britanic puteti conduce, altfel nu.Reveniti in tara si recuperati-va permisul de unde l-ati "lasat"...;)
Fara sa va rezolvati problema aici, adica sa va duceti cu NUP( fapta nu exista) dat de parchet la politie si sa va ridicati permisul, nu puteti conduce acolo, pentru ca se aplica legislatia internationala(comunitara) . Daca nu puteti veni in tara, mandatati special pe cineva( prin consulat sau ambasada) ca sa va rezolve problema macar in parte.
Din Anglia trimiteti procura pe numele unei rude,pe care il mandatati sa va reprezinte interesele in ridicare permisului daca ,mai se afla in termen de valabilitate
Daca nu trebuie sa desfasurati demersuri de dobandire conform dispozitii in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere Vostin Vostin Bună ziua, Am o întrebare în legătură cu scoaterea certificatului de naștere care a fost pierdut și cartea de identitate expirata și ca nu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Procurara notariala marea britanie pentru banca romania alextranced alextranced Buna seara, Mama mea doreste sa-mi faca o procura pentru contul ei bancar deschis la o banca din Romania pentru toate tipurile de operatiuni, Ea este de mai ... (vezi toată discuția)
Ce document e necesar pentru succesiune daca una din parti locuieste in alta tara maritom maritom O intrebare pt.dumneavoastra,multumesc. Tatal meu a murit in feb.2013 ,sunt singurul copil si locuiesc in U.S.A. Mama mea trebuie urgent sa faca ... (vezi toată discuția)