avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de odihna necuvenit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de odihna necuvenit?

Buna ziua,
Am mare nevoie de ajutor:(. Din 01.02 - 01.03.2010 am avut o angajata in concediu de odihna. A venit la serviciu in zilele de 02.03 si 03.03 2010 insa a depus cerere de incetare a activitatii cu data de 04.03.2010 pe motiv ca pleaca din tara. De atunci nu am mai reusit sa iau legatura cu ea. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa-i platesc tot CO pe luna februarie in conditiile in care ea a plecat si nu mai are dreptul la 21 zile de concediu iar eu i-am dat un avans de 250 lei care oricum reprezinta mai mult decat i s-ar cuveni pt CO la care are dreptul. Cum trebuie sa procedez in situatia asta:wassat: Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:10, 9 Martie 2010
Ca regula , concediul de odihna se efectueaza anual . Era bine de stiut daca pt anul anterior si-a efectuat in totalitate concediul de odihna .... in primul rand .
In al doilea rand decizia de incetare a activitatii o emite angajatorul care poate desface contractul de munca raportat la prevederile codului muncii , parte integranta a formalitatilor constituind-o si intocmirea fisei de lichidare prin intermediul careia puteti rezolva situatia - note de compensare , nota de imputare - dupa caz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit eliss pavel eliss pavel Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Din 01.02 - 01.03.2010 am avut o angajata in concediu de odihna. A venit la serviciu in zilele de 02.03 si 03.03 2010 ... (vezi toată discuția)
Cm cu perioada de proba CROSETEL CROSETEL Buna ziua Va rog frumos un sfat daca se poate. Am o angajata care a avut un CIM pe perioada nedeterminata cu 90 zile perioada de proba.Dupa 60 ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna mihaela david mihaela david Daca un salariat efectueaza tot concediul de odihna la care are dreptul intrun an si apoi se pensioneaza i se imputa zilele de concediu? (vezi toată discuția)