avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicit sprijin urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicit sprijin urgent

In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am comunicat ca nu pot sa accept acest lucru intrucit fiind programat sa fiu schimbul 1 normal mi-am facut si eu un anume program pentru rezolvarea unor probleme personale. Mentionez ca si in luna decembrie 2009 a procedat la fel si am acceptat fiind la munca 3 saptamana schimbul 2. Observand ca din nou face acest lucru ca sa lucreaz 3 saptamani schimbul 2 normal ca nu am acceptat. In acel moment am fost OBLIGATA sa imi fac cerere pentru zile libere (in contul zilelor din noiembrie - decembrie 2009 dupa legea care atunci s-a lucrat si nu s-a platit zilele. Acea frumoasa Ord. 375). Datorita faptului ca a avut un comportament idecent obligandu-ma sa fac ceva ceea ce nu doream normal am fost la managerul unitatii, la directorul adjunct unde am expus situatia dupa care dansii mi-au spus sa fac un memoriu in care sa redactez ce s-a intimplat inclusiv faptul ca am fost obligata pentru acea cerere. Verbal mi s-a spus ca nu se va aproba cererea de zile libere deoarece nu este si acordul meu.
In data de 8 martie 2010 m-am dus la munca schimbul 1 asa cum era normal iar sefa dupa ce a fost anuntata de colega mea ca eu sunt la munca, m-a sunat si mi-a adresat cuvinte urite care sincer nu le pot reproduce aici, motiv pentru care m-am deplasat la managerul unitatii unde am comuncat ce s-a intimplat. Atunci s-a luat legatura cu sefa biroului personal si cu jurista unitatii unde din nou am spus ceea ce s-a intimplat. In timp ce se discuta aceasta problema un al doilea director care poarta denumirea de director de ingrijiri (in traducerea libera adica asistentul sef de pe unitate) isi pune singur decizia pe cererea mea ca se aproba zilele libere deoarece a fost sunat de catre sefa mea. DECIZIA JURISTULUI, A SEFEI DE LA BIROUL PERSONAL, A MANAGERULUI - decizie pe care eu am primito verbal si nu in scris - A FOST CA SA SE RESPECTE GRAFICUL DE LUCRU (ADICA O SAPTAMANA SCHIMBUL 1 SI O SAPTAMANA SCHIMBUL 2 IN ALTERNANTA CU CELALALT PERSONAL DIN COMPARTIMENT). VERBAL MI S-A COMUNICAT CA SA STAU 5 ZILE IN LIBERE CHIAR DACA EU NU DORESC.
DE ACEEA DORESC SA MA SPRIJINITI SI SA MA INDRUMATI IN BAZA CAROR LEGII SI CATRE CINE SA MA ADRESEZ PENTRU A MI SE FACE DREPTATE ??????
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 13:21, 9 Martie 2010
Pentru orice sector de activitate in care munca se efectueaza in ture este necasara inbtocmirea graficului normal de lucru . La Compartimentele de Prevenire si Combatere a Infectiilor Nosocomiale , cu atat mai mult este nevoie de grafic de lucru, ba mai mult dvs.trebuie sa aveti si un registru de evidenta a activitatii pe care o desfasurati , si apoi dvs. prin organigrama ar trebui sa fiti direct subordonat managerului unitatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu sau este altceva ???? ContSters23466 ContSters23466 Conform graficului de programare a serviciului pe luna decembrie (grafic efectuat in noiembrie 2009): - sef compartiment 1 - 31 decembrie tura intai (de la 7 ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical pe secția pneumologie cu 25 paturi. personalul ... Adryaaan Adryaaan Sunt asistent medical pe secția Pneumologie cu 25 paturi. Personalul este format dintr-un medic, 7 asistenți cu tot cu asistenta șefă și 6 operatori. Ce ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)