avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PENTRU CEI CARE VOR SA FACA RECURS..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PENTRU CEI CARE VOR SA FACA RECURS..

Nu mai faceti nici un recurs, orice recurs care ajuNGE LA Tribunalul Bucuresti se RESPINGE CA FIIND NEFONDAT..daca nu ma credeti intrati pe site-ul www.tmb.ro si va convingeti singur, asa cum m-am convins si eu..99,99% din recursuri se RESPING, in acest FEL domnii care ar trebui sa analizeze cauza recursului si dosarul au alternativa NEFONDAT..instanta superioara care nu are timp si chef sa isi bage nasul in ceea ce decid judecatoriile..asadar daca vreti sa ii platim din banii nostri in continuare pe judecatori si pe avocati care pretind ca va pot ajuta la recurs nu aveti decat!
Succes in cazul in care mai faceti recurs!
M-am convins pe propria-mi piele ca Tmb in ceea ce proveste RECURSURILE SUNT "frectie la picior de lemn"..chiar intentionez sa fac ceva in acest sens..nu stiu daca voi fi luata in seama dar as vrea sa stie lumea ca tmb-ul nu se implica in vederea solutionarii recursurilor.merg pe princiupiu daca judecatoria a analizat dosarul si a luat aceasta decizie, ce sens are sa ne mai bagam si noi nasul..lasa sa vina prostii sa faca recurs, sa creada ca institutia cu grad superior le va reprezenta interesele..blabla..sa dea omul bani la avocat, sa isi ia ei bani ca au activitate, sa plece bani catre institutiile de genul asta din fondurile publice ca sa isi faca ei vile, palate, si prieteni camatari...
JUDECATA mai corupta ca in romania nu exista..m-am uitat aseara la nasul..mhh ce a zis ogica si d-l care era invitat mi-a dat de gandit..coruptia e peste tot..de la politie, la procurori, judecator..etc..arest preventiv in care ti se propune sa comiti INFRACTIUNI..SA DAI MITA, SPAGA. in care ti se incalca drepturi..in care procurori tampiti cu iq de gaina in lipsa de inteligenta de a obtine probe recurg la magarii de joasa speta..
Mi-e sila de tara asta INfecta!
Avocatii ar trebui sa fie multumiti cu un astfel de sistem au de mancat o paine..
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ContSters125947, utilizator
Ati facut mai multe afirmatii NEFONDATE, iar daca recursul dumneavoastra avea temeiuri ce se aseamana cu afirmatiile dumneavoastra, atunci decizia corecta este respingerea recursului ca NEFONDAT.
Va dati seama daca a spus OGICA despre justitia din Romania ca este corupta ? Probabil inca mai este frustrat pentru ca justitia nu i-a acordat premiul cel mare la loto cand i-a fost furat biletul. :))
Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana s-au eliminat vizele pentru tara noastra, astfel puteti foarte bine sa va stabiliti in orice alta tara unde justitia nu este corupta doar cu BULETNUL.
Toate cele bune,
T. Claudiu
Nefondat ar fi sa afirm despre d-voastra ca va bazati doar pe teorie cand purtati un dialog pe tema "justitie" sau poate ca aceasta afirmatie este cat se poate de fondata daca recitest postarile d-voastra privind nelamurirea in aplicarea unei pedepse privind lovirea..inchisoare de 4 ani pentru un pumn..colegii dvoastra cu experienta cu siguranta s-au amuzat!
Teorie e una..practica este ESENTIALA...habar nu aveti sau nu vreti sa recunoasteti in ce tara plina de coruptie traim!
Nu va doresc sa fiti in postura de inculpat..dar daca o sa profesati ca avocat cu patos atunci imi veti da dreptate..doar daca va multumesc banii si atat, ma veti contrazice..
De ce nu intrati din curiozitate pe TMB sa vedeti ca ce spun e cat se poate de fondat~!?
Ogica o fi frustrat dar si frustratii graiesc ADEVARURI CARE DOR..pe cei cu bun simt..bineinteles!
Si eu sunt frustrata si inversunata..si pe buna dreptate..
Cate contacte ati luat cu instantele?
Buletinul nu imi este sufiecient pentru a parasi aceasta tara..pot trai intr-o tara in care imi este sila sa traiesc pentru ca romanul prin definitie se poate adapta la orice conditie..asta nu o sa ma impiedice sa si fac ceva pentru a-mi taia greata!~
O zi buna!
Si spor la practica si fapte concrete!~
In primul rand, referitor la pedeapsa de 4 ani, asa cum am afirmat nu este doar o lovitura de pumn, este o infractiune de vatamare corporala grava in concurs cu infractiunea de violare de domiciliu cu retinerea circumstantei agravante.
Contacte cu instantele am, pentru ca fac practica pe langa unul dintre cei mai recunoscuti avocati din Jud. Dambovita, asa ca nu sunt in afara sistemului. Bineinteles, ca student doar nu am avut contact asa cum domnii avocati au cu practica judiciara.
Referitor la coruptia sistemului judiciar roman, aceasta este clamata de toata lumea, de la politicieni la oamenii de rand, dar problema ramane in dovedirea acesteia prin condamnarea respectivilor magistrati sau politisti. Nu exista padure fara uscaturi, asa si in sistemul judiciar romanesc. Exemplu cel mai clar este arestarea dl. Rebegea, presedinte al Tribunalului Prahova pentru ca a primit mita suma de 36 000 EURO. De aici pana la a face o afirmatie ca intreg sistemul judiciar este corupt e cale lunga.
Va inteleg supararea, poate chiar aveti dreptate, dar ganditi-va ca oate instanta ierarhic superioara a judecat cauza pe baza probelor aflate la dosar, probe care nu reflecta adevarul intru-totul.
Toate cele bune,
T. Claudiu
Este muuultt de vorbit..si nu cred ca rezolvam ceva..asta e problema.
Padurea fara uscaciuni este imposibil sa nu existe..insa ce te faci daca "uscaciunile" sunt majoritare?#-o#-o#-o
Asta e problema..ca nu te mai poti gandi ca vei fi "judecat" dupa o cauza dreapta..ci dupa una corupta, ca esti "pedepsit" daca nu ai fost sufiecient de destept sa comiti o infractiune la modul inteligent..adica sa faci o gaura atat de maaaaaaaaaare si sa existe probe insuficiente..
Asta e problema..ca nu te mai poti gandi la dreptate in tara asta
Nu stiu exact ce judecatoare,procuroare sau chiar Codruta, ar fi afirmat ca iar fi teama sa fie judecata in Romania..
Mai departe te las pe tine sa tragi concluziile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala politie cu antecedente terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot participa la concursul de admitere in scolile MAI in cazul in care am fost condamnat pentru o infractiune iar acum ... (vezi toată discuția)
Mori cu dreptatea ContSters129185 ContSters129185 Oare in tara asta se traieste numai cu abuzuri, minciuni, falsuri, nemernicii? Nu mai exista lege, dreptate ,? Sa fi ajuns coruptia la rang de lege? Din cate ... (vezi toată discuția)
Telefon sub ascultare ContSters47798 ContSters47798 in cazul victimei mai multor infractiuni savarsite de catre acelasi autor, respectiv invinuit, care primeste in mod repetat telefoane de la acesta - invinuit- ... (vezi toată discuția)