mama mea a decedat si eu sunt singurul ei fiu, mama a avut un card de credit pe care avea o descoperire de vre-o 3000ron, ca sa pot sa intabulez casa pe numele meu ma afecteaza aceasta datorie.? banca nu mi-a trimis nici un fel de somatie si nici extrase de cont nu imi mai vin. in august a decedat si tot atunci s-a facut si acest card, la sfarsit de luna a fost emis un extras dar de atunci nu s-a mai emis (sau nu le-am mai primit)
eu mostenesc si datoriile?
deocamdata asta e dreptul roman si in mare parte e corectB-)
Ti-ar palce ca parintii tai sa te dezmosteneasca pt. ca nu te-ai casatorit cu fata ce ti-au aleso ei#-o ?
Pai cardul ala avea un PIN, cine-l mai stia in afara de mama ta? :O banii nu-i pierde banca oricum, fraudulos sau nu scosi de pe card, din moment posesorul cardului avea obligatia sa nu divulge PIN-ul la nimeni altcineva...
Banca o sa ceara banii de la tine, o sa platesti...:D....iar daca stii cine a scos banii de pe card... o sa ai o actiune de regres impotriva acelei persoane...ca sa-ti inapoieze suma. In rest e aproape imposibil sa dovedesti ca cineva a "furat" banii...
Cardul a fost declarat pierdut? Daca da, ai obligatia ca imediat ce ai observat sa suni la banca ca ei sa-l blocheze sa nu se poata efectua opertatiuni de pe el...