avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... refuz instanta inaintare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

refuz instanta inaintare dosar

Am formulat la CA o contestatie in anulare. Dovada sustinerilor o fac cu piesele aflate la dosar. Dar in prezent dosarul se afla pe rol la instanta inferioara care refuza sa inainteze dosarul la CA conform cererii acesteia, pentru a se judeca contestatia in anulare..
Ce se poate intampla daca nu se trimite dosarul la CA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:10, 9 Martie 2010
Rezulta ca instanta superioara nu beneficiaza de dosarul complet cu probele administrate pana in prezent
Probabil ca CA va repeta solicitarea de comunicare dosar,sens in care va amana cauza si va dispune termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua. Am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru viteza care a fost respinsa pe 8 Ianuarie. Prin posta nu am primit nici o plansa foto sau ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia de la primul termen justice123 justice123 Solutia - Detalii Încheiere - Pentru ca reclamantul să-şi precizeze acţiunea Instanta a amanat fiindca parata a mintit ca nu i s-au comunicat ... (vezi toată discuția)