avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salarii pentru administrator si presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salarii pentru administrator si presedinte

Pentru un spatiu care din constructie are intrare separata si alta destinatie decat aceea de locuinta,cu contracte separate pentru utilitati este obligatorie achitarea salariilor pentru administrator, presedinte,cenzor al unei asociatii de proprietari care nu efectueaza nici un serviciu?Mentionez ca nu exista acord de asociere si nici nu a fost schimbata destinatia spatiului !
Daca sunteti proprietari aveti dreptul sa intrati in comitetul executiv ala asociatiei. Din interior puteti sa controlati, sa verificati, sa determinati realizarea reparatiilor si sa participati la repartizarea cheltuielilor. Puteti prelua o functie platita din asociatie si sa luati si dv salariu asa cum "va pretind" altii acum. Puteti fi presedinte, cenzor, casier, contabil, administrator in functie de timpul si priceperea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial - repartizarea cheltuielilor la asociatia de proprietari stela79 stela79 Buna ziua, daca detin spatiu comercial la parterul unui bloc de locatari, am intrare total separata de intrarea locatarilor, beneficiez doar de apa potabila ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile mele fata de asociatia de proprietari? marinelapolescu marinelapolescu buna, am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am contracte separate la gaz, curent, apa, etc. am intrare separata, deci nu folosesc spatiile ... (vezi toată discuția)