in documente proprietari suntem noi sotii,imobilul a ost achizitionat dupa legarea casatoriei,intradevar,socrii mei au platit ratele la casa dar le`au platit pe numele sotului meu.nu figureaza nicaieri numele lor..iar contractul de proprietar este incheiat pe numele sotului si al meu.in legatura cu evacuarea e mai bine sa plec eu si copilul din casa..pentru ca nu stiu daca sunt suficiente probe sa plece el..avem facute 2 sesizari la politie si are si o amenda penala luata din cauza violentei.dar eu nu am certificat medico-legal.Eu as sta mai linistita daca m`as muta eu ..a.i.sa nu stie el unde stau.eu as dorii sa imi iau din lucrurile din casa..spre ex:mobila de dormitor,cateva mochete..etc..Am fost la p;olitie am facut o cerere prin care am spus ca e violent sotul si ca as vrea sa ma mut(am facut asata ca sa nu vina sotul si sa imi dea parasire de domiciliu)dar de acolo mi`sa zis ca im maxim 1 luna osa ma sune cineva.eu nu mai pot astepta 1 luna.mai ales ca parintii lui imi zic sa plec din casa ,ca si el de altfel.cum sa plec legal?;))cat dureaza in mod normal pana este citit si dosarul meu la tribunal..pentru ca mai am un pic si fac 2 luni de cand e depus.stau in ctza
Procedura de punere pe rol cauza este conditionata de numarul crescut de dosare,care sunt inregistrate in ordinea sosirii
Angajati avocat care eventual poate sa se implice in demersurile la nivelul politiei locale
si daca va parasiti domiciliul,ce?
faceti un inventar al bunurilor in prezenta unui martor, cereti incredintarea copilului prin ordonanta presidentiala si plecati linistita.
ce va retine intr-un loc cat va temeti pt siguranta dvs ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divortul de un arab
BiancaC
sora mea este casataorita cu un arab si doreste sa divorteze deoarece se poarta foarte urat si o inseala frecvent.problema este ca au o fetita de 2 ani si ... (vezi toată discuția)