avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ne forteaza sa ne dam demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ne forteaza sa ne dam demisia

ma numesc dinu marian lucrez la o firma .in data de 9-3 2010 nea chemat la birou si ni-sa spus ca va trebui sa mai reduca din oameni si sa ne dam demisia ca somaj nu poate sa ne da daca nu vrem ni se va desface contractu de munca si va fi mai rau. Poate cineva va citi aceast mesaj si ne va ajuta nr meu 0721610028 VA MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 15:41, 9 Martie 2010
Nu acceptati solutia demisiei ,care este un act irevocabil
Sesizati oficial ITM
Nu pica in capcana intinsa de firma. De cele mai multe ori, atunci cand un angajator vrea sa scape de unii angajati le cere sa-si dea demisia, ca de nu ... bla! bla!
Ei stiu ca nu prea au solutii si de aceea incearca varianta demisiei care e cea mai simpla si rapida. Daca tu nu-ti dai demisia ei nu-ti pot inceta CIM-ul decat prin desfacere disciplinara sau desfiintare de post. Si una si alta sunt variante de durata si care trebuie temeinic pregatite si dovedite. Asa ca lasa-i pe ei sa aiba initiativa.
va sfatuiesc sa nu va dati demisia. demisia nu presupune plata ajutorului de somaj. faptul ca vi se solicita demisia ma face sa cred ca, contributiile catre AJOFM nu au fost platite si, prin urmare nu puteti beneficia de ajutorul de somaj. sesizati ITM-ul cu problema dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru somaj adrian -P adrian -P Ajutatima va rog . Pe data de 9-2-2010 firma mia desfacut contractu de munca {contract determinat pe 6 luni expirind in 9-2-2010} .spunind ca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata sau desfacerea contractului de munca cristi2mii9 cristi2mii9 am incheiat un contract de munca cu o firma de constructii , dupa 45 de zile de munca neplatite inca , conducerea firmei nemaiavand lucrari angajate imi da de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj daca-mi dau demisia? bandytmatei bandytmatei am mers astazi la munca si inpreuna cu 3 colegi de ai mei nea zis conducerea ca sa semnam demisia...am intrebat asa din senin fara nici un motiv..ei au zis ca ... (vezi toată discuția)