avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de garantie

Buna ziua, Doresc sa ma angajez la o companie unde mi s-a oferit un contract de garantie unde trebuie sa am doi giranti. Nelamurirea mea este urmatoarea: "Pentru acoperirea prejudiciului,gestionarul si girantii raspund cu bunurile proprii,cu exceptia celor care nu pot face obiectul executarii silite,potrivit art.406 din Codul de procedura civila". Eu as dori sa stiu daca in caz de prejudicii care ar fi obiectele pe care ei le pot executa deoarece persoanele care vor fi giranti sunt proprietari de locuinte(mama si viitorul sot)
Cel mai recent răspuns: Marie_Ann , utilizator 07:36, 10 Martie 2010
As dori cel putin o opinie despre aceste clauze,as dori sa stiu daca nu risc prea mult sau daca se merita sa ma anagajez sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita aleszia aleszia Asupra caror bunuri se poate indrepta o banca si in ce ordine, daca un debitor are creante de satisfacut la 2 banci, dintre care la o banca are locuinta sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit bancar Angela Stancioi Angela Stancioi sunt girant pentru un credit luta de mama mea. am inregistrat restante la plata creditului din lipsa de resurse si dupa multe instiintari din partea companiei ... (vezi toată discuția)