avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii mei ma terorizeaza psihic , ce imi recomandati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii mei ma terorizeaza psihic , ce imi recomandati ?

Buna ziua ! Am o mare probelema , eu stau la etajul patru , in orasul giurgiu , iar vecinii cu probleme psihice stau la etajul 3 sub mine . Sa va povestesc ce mi se intampla , in fiecare saptamana vin mai multi prieteni in vizita sa jucam remi , nu ascultam muzica tare , nu facem foarte mare galagie dar in ciuda acestor lucruri vecina de sub mine mi-a chemat politia la usa de vreo trei ori pana acum , de fiecare data cand a venit politia nu au avut ce sa imi zica , nu am primit amenda si nici avertisment , nu am zis nimic pana cand aud din stang si din drapta , giurgiu fiind un oras mic , ca eu imi bat prietena , toti colegii de serviciu ai surorii prietenei mele au auzit ca eu o bat si o terorizez pe prietena mea , paraca nu ar fi fost suficient , a vorbit si cu toti vecinii mei de pe scara , si cu soacra mea si socrul meu , m-am certat cu toata familia prietenei mele din cauza asta pana cand au inteles ca de fapt vecina si sotul ei sunt 2 oameni nebuni , dar acum toata lumea cand ma vede pe strada ma intreaba daca e adevarat si simt ca imi pierd cumpatul . Va rog urgent sa imi recomandati ceva , o procedura sa o dau in judecata si daca astea sunt motive care ar putea intenta un proces ptr ca sincer daca o mai tin asa mult , ajung sa recurg si la violenta ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mrcemihai , utilizator 16:31, 9 Martie 2010
Va multumesc din suflet , asta o sa si fac ! o sa ma duc direct la sectia de politie !
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
mrcemihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multe probleme ContSters393874 ContSters393874 Sper sa nu va plictisesc, dar poate aici gasesc o rezolvare sau mai multe. In primul rand, eu si cu sotia mea ne-am mutat de vreo 3 ani intr-un bloc de ... (vezi toată discuția)
Calomnie DoruD DoruD i-am spus unei vecine a fostei mele prietene ca am avut o relatie cu ea(cu fosta mea prietena). Vecina a spus pe strada (stau la case) . si acum fosta ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt Frezzy Frezzy Buna ziua, Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)