avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... activitate comerciala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

activitate comerciala

as vrea sa desfasor o activitate comerciala intr un spatiu din scara blocului
administratorul mi a comunicat ca pentru acest lucru imi trebuie acordul scris al tuturor proprietarilor de pe scara
e adevarat?
unde sunt reglementate astfel de situatii?
se poate si doar cu jumatate +1?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:36, 10 Martie 2010
In aceasta situatie administratorul va informat corect. Dar vedeti ca din moment ce acel spatiu a mai fost inchiriat unei firme inseamna ca proprietarii si-au dat acordul odata, sigur daca pe acea vreme s-a procedat legal. Daca nu se gaseste intr-un proces verbal hotararea adunarii generale atunci luati-o acum de la capat cu un tabel nominal, cu o propunere de contract cu asociatia, pe care sa-l prezentati proprietarilor care vor intreba. Obligatoriu luati acceptul vecinilor direct afectati. Avand acceptul a peste 50% din proprietari, la prima sedinta de comitet se poate obtine acordul si incheia contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social al firmei mancipri mancipri intr-un bloc de locuinte , sunt necesare aprobarile vecinilor in cazul in care cineva are sediul social al unei firme in apartamentul proprietate personala ? (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in bloc cu semnaturile vecinilor ionelsavu ionelsavu In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)