Am un SRL care are in statut tot codul CAEN. Vreau sa ma apuc de altceva decit obiectul principal de activitate, dar de la Registrul comertului am primit 2 variante. Prima, sa ma apuc de treaba si gata, iar a 2 a varianta este ca trebuie sa instiintez Reg. Com. si Administratia Finantelor ca ma apuc de altceva, pentru ca trebuie sa m-i se elibereze un alt cod unic cu mentionarea noului obiect princ. de activitate. A mai fost cineva in situatia asta? Care e varianta corecta?
daca activitatea principala ramane in continuare in functiune (se lucreaza pe ea), dar societatea va avea activitatea principala pe alt obiect nu este obligatorie inscrierea la ORCB-)
Daca activitatea desfasurata pe vechiul obiect dispare, notificarea este obligatorie:)
Nelamurire caen
x_wORm
Buna ziua,
In primul rand... o sa imi cer scuze, pt. ca subiectul acesta ar putea parea stupid pentru unii, insa chiar am nevoie de o lamurire.
De-a ... (vezi toată discuția)
O nelamurire
camely
O societate com are o activitate principala.
in secundar, desfasoara o alta activitate cu al carei COD CAEN figureaza la Registrul Comertului.....pentru ... (vezi toată discuția)