va rog ajutor. care este termenul de depunere a declaratie pe propria raspundere la ITM in legatura cu oug 4/2010 si daca suntem societate mixta mai este necesar sa duc aceasta declaratie la ITM?
va rog sa-mi raspundeti cat mai repede
multumesc tare mult
Nu exista niciun termen de depunere a acelei declaratii la ITM ... aceasta se poate depune odata cu deciziile de suspendare emise in temeiul art.52 alin.1 lit.d C.mun.
OUG nr. 4/2010 stabileste ca angajatorii au obligatia sa depuna declaratia pepropria raspundere la ITM, fara a distinge intre cei care sunt inregistrati si cei care nu sunt inregistrati (cei cu capital mixt). Prin urmare, se impune concluzia ca, din diferite considerente (legate probabil de crearea unei evidente separate) toti angajatorii depun la ITM declaratia pe propria raspundere stabilita de art 2 OUG 4/2010.
noi am folosit OUG 4 / 2010 pentru o zi la anumiti salariati si cate 2 la altii, in functie de frontul de lucru, am facut suspendarea si incetarea suspendarii si am operat in carnetele de munca in februarie , eu ce fac ? daca trebuie trimisa si la ITM care este termen si daca l-am depasit ce sanctiuni primesc ?
va multumesc mult
cu respect
Nu exista niciun termen de depunerea acelei declaratii la ITM si nicio sanctiune prevazuta de OUG nr.4/2010 .
Raman la parerea mea ca dvs nu trebuie sa depuneti acea declaratie la ITM ... cel mai bine este sa va adresati Inspectiei Muncii care va trebui sa lamureasca situatia dvs , intrucat la ITM o sa va intrebe la ce inspector este arondata societatea dvs si nu cred ca cineva va primi o astfel de declaratie fara a sti carui inspector i se adreseaza.
Suspendare cim
lumi57
In cazul in care, din motive economice, institutia declara somaj tehnic, pentru 5 zile pe luna pentru un numar de xxx salariati, incepand cu luna iulie si ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
puric
Buna ziua,
Am lucrat doua luni(incepand cu august 2010) la o firma(din bucuresti) pe baza de contract de munca, fara a detine anterior carte de munca. La ... (vezi toată discuția)