avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DE CE MAI POT BENEFICIA DUPA SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DE CE MAI POT BENEFICIA DUPA SOMAJ

IN DATA DE 26 FEBRUARIE S-O TERMINA INDEMNIZATIA DE SOMAJ. PE PARCURSUL SOMAJULUI AM FOST LA FOARTE MULTE INTERVIURI DAR NIMIC. DE CE MAI POT BENEFICIIA DUPA TERMINAREA INDEMNIZATIEI DE SOMAJ DACA NU IMI GASESC DE LUCRU?
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
lovasz, utilizator
Cel mai recent răspuns: felicia-rodica , utilizator 21:05, 9 Martie 2010
trebuie sa continuati sa va cautati de munca, deoarece nu mai aveti nici un fel de beneficiu material si cred ca aceasta ar trebui sa va puna "la treaba"
speram sa gasiti un alt loc de munca in timp util
va dorim succes
Ar mai fi ajutorul social .Dosarul se depune la Primarie.Daca va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Peste o luna inceteaza plata indemnizatiei de somaj iosif.kramar iosif.kramar Peste o luna mi se va termina somajul. Am 45 de ani, studii economice dar nu mi-am gasit nimic. Sotia este pensionara, cu o pensie de 1500 lei. Ce as putea ... (vezi toată discuția)
Somaj maria.goja maria.goja Buna ziua! In legatura cu somajul as dori si eu daca se poate sa ma ajutati. Anul trecut am terminat facultatea m-am inscris la somaj in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Am incheiat contract de munca pe perioada determinata, pot sa reiau somajul? ionut2302 ionut2302 buna ziua! am terminat scoala dupa care am beneficiat de somaj o singura luna pentru ca am gasit sa ma angajez cu contract de munca pe 2 luni,mai e vreo 2 ... (vezi toată discuția)