avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Am inchiriat un spatiu pentru un depozit, in cat timp trebuie sa deschid punct de lucru pentru acel spatiu?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 13:30, 10 Martie 2010
Buna ! Puteti deschide punctul de lucru pana la expirarea termenului de inchiriere. O conditie este sa aveti extrasul de CF nu mai vechi de 30 de zile.
NU este nevoie de extras de CF, este suficient sa depuneti o fotocopie de pe titlul de proprietate pt spatiul respectiv, pe care il vei certifica "cf cu originalul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistare punct de lucru - acte necesare stefan_c stefan_c Problema este in felul urmator: acum 3 luni am facut firma cu sediul social in apartamentul in care locuies si vreau sa inregistrez un punct de lucru intr-un ... (vezi toată discuția)
Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Pfa manichiura Mira.bela Mira.bela Buna ziua. Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista la un salon cu închirierea unui scaun la un salon. Astfel este nevoie sa imi deschid un Pfa ... (vezi toată discuția)