avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

Este posibil in cursul unui proces la intelegerea parintilor pensia de intretinere sa fie suspendata de la plata deoarece mama se angajeaza sa plateasca o suma ehivalenta rata la un credit ce are ca ipoteca imobilul tatalui?
Practic sa nu se mai transfere aceea suma de bani de la unul la celalalt?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:53, 10 Martie 2010
ar exista aceasta posibilitate. totul depinde de instanta si de modul in care se pune problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire prin credit ipotecar briliant_desguise briliant_desguise Buna ziua, Postez acest mesaj aici, din pacate nu am gasit o sectiune dedicata strict unui astfel de subiect... Sper sa ma ajutati cu un raspuns, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe casa parintilor, ce drept am la casa? Adol Adol Buna ziua. Parintii mei au inceput o casa, pe care nu au ma putut-o finaliza. Impreuna cu sotul am facut un credit ipotecar cu garantie casa parintilor, care ... (vezi toată discuția)
Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)