avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIM expira cu doua luni inainte de nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIM expira cu doua luni inainte de nastere

Buna,
Ma aflu in urmatoarea situatie- sunt angajata cu CIM pe durata determinata de 2ani si jumatate, sunt insarcinata, iar CIM expira cu 2 luni inainte de data nasterii. Ma afecteaza acest lucru in ceea ce priveste dreptul la concediul pentru cresterea copilului pana la doi ani? Ce ar trebui sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 11:00, 10 Martie 2010
CIM pe durata determinata nu poate fi mai mare de 24 de luni.

Cand expira CIM de drept si veti putea intra in somaj.
Din somaj puteti intra in concediu crestere copil, indemnizatia de somaj se suspenda si se reia in plata dupa cei 2 ani de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Stoicaniuliana Stoicaniuliana Buna ziua. Am lucrat pe o perioada de 4 ani la o firma pana pe data de 3 mai 2016, iar pe data de 15 mai am inceput activitatea la o alta firma pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal livialavinia livialavinia Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala de 1 an si 5 luni, cu contract de munca pe durata determinata, acesta urmand sa expire in 30.11.2013. ... (vezi toată discuția)