avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... paznic sau agent de paza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

paznic sau agent de paza?

buna ziua,va rog a ma lamuri cu privire la diferenta dintre meseria de paznic si cea de agent e paza fiindca pe cartea de munca incadrarea este de paznic ,dar eu am calificare de agent paza in conformitate cu legea 333/2003,mintionez ca la angajare mi-a fost cerut acest curs de agent paza obligatoriu.va multumesc .:(
Cel mai recent răspuns: tibuleac , utilizator 11:18, 10 Martie 2010
ori agent de paza ori paznic la ambele iti trebuie acum acel atestat,deci cam tot una e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre paznic si agent de paza Georgeta Istrate Georgeta Istrate Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)
Angajare agent de paza MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau sa angajez un agent de paza cu contract individual de munca. In codul cor am gasit agent de interventie paza si ordine 516907 si paznic 915204, ... (vezi toată discuția)
Certificat securitate paza utc utc In ce conditii se poate obtine un certificat de securitate paza?Legislatie? (vezi toată discuția)