Buna ziua
Cand plecam din tara m-au oprit pt ca am depasit pe banda continua[discutabil]nu le-am dat permisul si mi-au facut pv pe care nu l-am semnat deoarece nu eram de acord cu el.Cand m-am intors in tara,in 3 sapt,am fost oprit de alt echipaj si mi-au spus ca nu am dreptul sa conduc de 4 zile si ..dosar penal.Stiu demersul lucrurilor,2-3 drumuri pana acolo..amenda administrativa..bla bla.Intrebare:am vre-o sansa daca fac crerere pt inapoierea permisului pana la finalizare,sau la dovada?
Se dispune neinceperea urmaririi penale si cu certificat de grefa,azi mi-am luat permisul.Vreau sa precizez ca am contactat un avocat in prima faza,acesta a cerut 2000 euro pe care nu i-am avut.Mi-a garantat ca-mi iau permisul in 3-4 luni.Eu l-am luat in 45 de zile singur cu un mic ajutor de la o prietena.Se pare ca a trebuit sa lupt sa-mi demonstrez nevinovatia,nu ei sa-mi demonstreze vinovatia.M-au tinut 4 ore la usa politiei Sibiu pana sa imi dea permisul,nu le venea sa creada.Va multumesc si felicitari pentru avocatnet.ro
Perimare
szasz bela
asi avea si eu cateva intrebari!:O am facut contestatie in potriva unei proces verbal de suspendare a permisului! in timp dosarul a perimat ! ce sanctiuni si ... (vezi toată discuția)