avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interogatoriu

am o intrebare referitoare la interogatoriu.Acesta se poate face peste un act autentic?caci in art 218 c.proc.civ spune ca s poate face dar numai pt fapte personale, in legatura cu pricina, c paote duce la dezlegarea ei.?
Cel mai recent răspuns: Paul Motorca , Consilier juridic 10:37, 11 Martie 2010
Daca are in vedere fapte personale cu privire la actul incheiat se poate solicita o asemenea proba
speta in care imi trebuie se refera la faptul ca x cumpara o casa de la y dar ulterior acesta dupa cateva saptamani constata ca casa vecinului z este pe proprietatea lui iar terenul care ii corespunde vecinului se afla putin mai incolo decat unde are acesta casa.eu as dori sa va intreb daca se poate face un interogatoriu peste actul autentic deoarece x cand a cumparat casa acesta dorea sa cumpere numai casa lui ,nu si pe a vecinului si nici nu stia de casa vecinului deoarece nimeni nu a facut masuratorile si sa mers ''dupa ochi''.se paote face ceva in acest caz? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogator dienusa dienusa eu sunt parata si sunt chemata la interogator...nu stiu in ce consta acest interogator...normal arfi trebuit ca reclamanta sa fie chemata(vrea sa "fure" ... (vezi toată discuția)
Despre procurile notariale cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa aflu si eu o opinie avizata legata de o procura notariala. Am ajuns in urma cu cateva zile in posesia unei procuri ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara vladvlad vladvlad Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru o suprafata de teren, intrand totodata si in posesia acestui teren. Promitentul vanzator a dobandit ... (vezi toată discuția)