avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva pfa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva pfa

Pentru un pfa care nu este inregistrat ca platitor de tva si a facut o factura de prestari sevicii fara tva in italia catre o firma neplatitoare de tva, ce obligatii are?
Valoare ei este mica.
Trebuie sa depuna declaratia la financiar?
Devine platitoare de tva?
Mulutmesc!
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:45, 10 Martie 2010
Nu cred, ca PFA-ul respectiv ar avea vre-o obligatie legata de TVA.
pfa din romania trebuia sa se inregistreze in scopuri tva pentru prestari servicii intracomunitare, conform art 153^1 Cod Fiscal si sa declare operatiunea in 390 pana pe 15 a lunii urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva depune 094 si 300? alexmac alexmac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, pentru ca am gasit mai multe raspunsuri la aceasta intrebare: Un PFA in sistem real, neplatitor de TVA dar ... (vezi toată discuția)
Declaratie prestare de servicii intracomunitare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare. Multumesc (vezi toată discuția)
Factura servicii intracomunitare serena82 serena82 O PFA la norma de venit din RO, neplatitoare de TVA poate sa factureze catre o firma din UE servicii informatice? Daca da, ar trebui pentru asta sa se inscrie ... (vezi toată discuția)