avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda

Salut!! Am primit o amdena acum 2 ani pentru centura de siguranta, dar nu am vrut sa semnez pentru ca intre timp au mai trecut 2 si pe ei nu ii oprise. M-am gandit ca poate or fi niste cunostinte si de aia nu i-a oprit...in fine...nu am semnat si au zis ca imi trimit amnenda prin posta dar nu mi-a venit nici pana azi procesu verbal, dar la primarie aveam inregistrata amenda si azi m-am trezit cu o cucoana la usa ca trebuie sa platesc amdena altfel primaria ma va da in tribunal!!! Eu pe ce baza platesc acea amenda ca doar procesu vrebal nu l-am primit? Ce pot sa fac? Va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:28, 10 Martie 2010
in situatia aratata, singura dvs cale de a scapa este sa platiti amenda. nu aveti ce sa faceti altceva. intrebati cucoana aceea, in baza carui document sunteti obligat la amena, sa va dea o copie dupa el.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!!!
Autoritatea politiei a comunicat PV
In conditiile in care acesta in termen legal nu a fost achitat,politia a comunicat amenda in sarcina dvs la autoritatea fiscala,care prin persoana mentionata de dvs a comunicat obligatia de plata
Pentru a preintampina situatii neplacute achitati amenda
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi abuzive Mihaela Andreea Mihaela Andreea Aseara mergeam cu o prietena pe strada ,cand eram pe la jumătatea trecerii de pietoni apare o masina de politie cu luminile aprinse,semnalele acustice nu erau ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie vasi_timidu vasi_timidu buna tuturor.....am primit o amenda de circulatie de la un echipaj de sectie,nu de circulatie....incerc sa explic....stateam la semafor sa virez stinga ... (vezi toată discuția)
Pv de contraventie polilex polilex Problema este urmatoarea: In luna noiembrie mi s-a intocmit un PV pt. ca nu purtam centura. Nu l-am semnat, dar agentul nu mi l-a dat spunand ca o sa-mi fie ... (vezi toată discuția)