avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PRIVITOR LA ALOCATIA MONOPARENTALA.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PRIVITOR LA ALOCATIA MONOPARENTALA.

DACA COPILUL ARE UN SINGUR PARINTE NE FIIND RECUNOSCUT DE CELALANT PARINTE,IAR MAMA FIIND PLECATA LA LUCRU IN ALTA TARA FARA CONTRACT DE MUNCA SI COPILUL RAMAS LA BUNICI FIIND LA SCOALA IN CLASA A PATRA ESTE CORECT SA I SE TAIE ALOCATIA MONOPARENTALA .AVIND IN VEDERE CA BUNICII NU AU NICI UN VENIT SI NICI PENSIONARI NU SINT. VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS .............SI CE MA INDRUMATI SA FAC DEOARECE ASISTENTUL SOCIAL DE LA PRIMARIE A SPUS CA IMI TAIE ALOCATIA ......;;.VA MULTUMIM..'':strong:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:58, 12 Martie 2010
Pt. a beneficia in continuare de acest drept (pt ca presupun ca a beneficiat inainte de plecarea din tara ) era sufienta o procura speciala a mamei pt ridicarea drepurilor de catre unul din bunici . Asistentul social al primariei nu poate sa "taie alocatia" pt. ca alocatia monoparentala este platita de catre DMMSF , poate cel mult sa reclame situatia existenta .....
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
Eu am aceasta procura din partea mamei dar asistentul social a spus ca nu are nici o legatura cu legea care prevede ca daca unul din parinti este plecat din tara la lucru nu mai benificiaza copii de aceasta alocatie.Nu am inteles cine poate sa reclame situatia existenta ''multumesc''
ciobica cosmin a scris:
eu am aceasta procura din partea mamei dar asistentul social al primariei a spus ca nu are nici o legatura cu legea care prevede ca daca unul din parinti este plecat din tara la lucru ,nu mai beneficiaza copii de aceasta alocatie.daca exista o lege in vigoare si noi nu o cunoastem.

Interventie moderator:
:rtfm:
ciobica cosmin:
Nu mai deschideti cate un topic nou pentru mesaje care completeaza acest topic.
Nu se va intelege nimic nici de catre dvs. nici de catre noi.
ciobica cosmin a scris:
De ce nu primesc un raspuns la aceasta intrebare care am solicitato de mai multe ori?eu am aceasta procura din partea mamei dar asistentul social al primariei a spus ;ca nu are nici o legatura cu legea care prevede ca daca unul din parinti este plecat din tara la lucru nu mai beneficiaza copii de aceasta alocatie.ESTE IN VIGOARE VREO LEGE CARE NOI NU O CUNOASTEM AVIND IN VEDERE CA ACEST COPIL NU ARE DECIT UN SINGUR PARINTE IAR CELALANT NICI NU LA RECUNOSCUT.MAMA NU LUCREAZA CU CONTRACT DE MUNCA.VA ROG MULT DATIMI UN RASPUNS.

Interventie moderator:
:rtfm:
ciobica cosmin:
1. V-am rugat sa nu mai deschideti topicuri noi pentru aceeasi problema.
2. Intrati tot pe acest topic, cu butonul "raspunde".
3. Daca nu va raspunde nimeni inseamna ca, pana acum, nu este nimeni care sa stie raspunsul.
4. Cel mai bine ar fi sa va spuna asistentul social care este legea invocata de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu ai venituri beneficiezi de asistenta medicala gratuita? maryusik78 maryusik78 mamei mele in varsta de 54 de ani i-a fost sistata pensia pe caz de boala de catre cei de la INEMRCM anul trecut in luna august,aceasta fiid singura sursa de ... (vezi toată discuția)
Ca mama singura ce drepturi as avea?mulțumesc frumos! ... Maria Bartos Maria Bartos Buna seara. Ca Mama singura ce drepturi as avea?Mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Cum pot recupera mostenirea bunicului meu decedat in argentina? bogdanejf bogdanejf As vrea sa ma ajutati si sa mi spuneti unde m as putea adresa pt mostenirea lasata de bunicul meu decedat in anul 1979 in Argentina mamei mele,fiind unica ... (vezi toată discuția)