avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie de somaj

Incepind din 4.03.2010 mi-a expirat preavizul,am primit banii pe zilele lucrate plus banii pe concediul de odihna ramas ne efectuat.Inrebarea mea este :Voi fi dezavantajat de faptul ca ultima luna am lucrate doar 3zile ,atunci cind se face media salarului pe ultimele 12 luni?In calculul intra si banii primiti pe concediul ne efectuat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:26, 10 Martie 2010
1. Se vor lua in calcul 12 luni in urma, incepand cu 03.03.2010.
2. Daca a retinut si contributia pentru somaj la banii de concediu, se vor lua si acestia in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata ... cami_vox cami_vox Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ani, pana in luna august 2024. Daca intre timp raman insarcinata, ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)