avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare contract de munca

Se poate aduce o modificare la contractul de munca din perioada nedeterminata in perioada determinata? Cu acordul partilor.
Cel mai recent răspuns: zaralavinia , utilizator 20:06, 10 Martie 2010
Da, prin actul aditional, doar ca este putin cam neobisnuita aceasta modificare.
Mai trebuie inregistrat actul aditional si la ITM, acolo v-ati putea confrunta cu un refuz.....
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incheiere contract aijin aijin Buna ziua. Am un salariat care a fost angajat cu CIM pe durata determinata. Contractul este valabil pana pe 23.01(sambata) inclusiv. Acum vrem sa-i facem ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la contract de munca pe o perioada nedeterminata la determinata still still As avea o intrebare.... pana acum am avut contractele de munca pe o perioada nedeterminata si am dori sa trecem la perioada determinata, este posibila aceasta ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)