avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA neplatitor de TVA cum inregistrez marfa vanduta?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA neplatitor de TVA cum inregistrez marfa vanduta?

Salutari!
Mi-am deschis de curand un pfa pe coafor, cod caen 9602, cu impozit la norma de venit, neplatitoare de TVA, fara carte de munca in alta parte.
Dupa ce intrebarea am mai adresat-o si altor forumuri de specialitate,raspusurile fiind 50% "da" si 50%"nu", date de catre moderatori, sunt nevoita sa ma adresez voua, ca unor buni sfatuitori, intrucat sunt mult mai in ceatza decat la inceput...
Intrebare:Eu achizitionez produse de coafor, pt.care platesc tva, cum e si normal. Bun...eu acum am voie la randul meu sa VAND produsele in cadrul coaforului?In cazul afirmativ, pot include TVA -ul si adaos comercial?
Astept nerabdatoare raspunsul vostru.Daca e si o baza legala este mult mai ok.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 02:16, 15 Martie 2010
Nu mai trebuie.
Succes !
Multumesc Mayer, pentru toate raspunsurile tale !
M-ai facut sa ma simt mai linistita !Intr-adevar esti o persoana dedicata acestui forum.M-ai ajutat sa scap de multe nelamuriri.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, poate are valoare mai mare decat orice alt gen de multumire.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir pfa neplatitaore tva Shtefi Shtefi Am infiintat PFA neplatitoare tva pentru comerț cu amănuntul magazin mixt și nu știu cum să completez Nrcd. Pe langa adaosul comercial la prețul de ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit,neplatitor de tva,ce registre imi trebuie??? suciugeorgeta suciugeorgeta Mi-am facut un Pfa cod 9602,servicii de cosmetica,am optat pentru norma de venit,neplatitor de tva , ce registre trebuie sa completez?? Am luat si casa de ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)