avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intre procuror si prefectul judetului,cine e mai tare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intre procuror si prefectul judetului,cine e mai tare?

BUNA SEARA.Intr-un dosar de tulburare de posesie procurorul si prim procurorul au dat n.u.p.si aplicarea unei sanctiuni.Paralel am depus memoriu la prefect si am primit adresa prin care mi se confirma dreptul de proprietare de catre acesta si obliga comisia locala sa remasoare terenul si sa ma repuna in posesie.In plangerea impotriva rezolutiei prim procurorului,judecatorul mai poate mentine rezolutia,sau e obligat sa o desfinteze?Multumesc!:sorry:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:09, 10 Martie 2010
Persoanele mentionate de dvs ,reprezinta autoritati distincte ,care isi desfasoara actvitatea in baza unor dispozitii distincte
Procurorul ,analizand dispozitiile art 220 Cod penal,coroborand faptele cu probele administrate ,a apreciat inexistenta elementelor si a indiciilor temeinice pentru a admite cererea dvs formulata sub aspectul infractiunii mentionate
Prefectul ,analizand documentele a apreciat repunerea dvs in posesie
Instanta ,suverana in solutionare ,analizand probele si concluziile reprezentantului Ministerului Public ,va dispune solutie legala
Fiecare este tare pe tarlaua lui.
Depinde pe ce tarla va aflati dvs.
E posibil sa nu va aflati pe nicio tarla si sa fie o problema care sa se rezolve altfel decat vedeti dvs. rezolvarea.
Incercati sa va gasiti un avocat in orasul dvs. si sa elucideze problema.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pnala nelush2103 nelush2103 In cazul unui NUP, in urma unei Plangeri Penale, daca se descopera dovezi suplimentare pentru inceperea cercetarii penale, se poate redeschide acelasi dosar ... (vezi toată discuția)
Plingere contra rezolutiei procuror naida gabriel naida gabriel am primit la data de 24.09.2009 de la parchetul de pe linga jud.radauti o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de depunere a plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului Florentina_A Florentina_A Rezolutia procurorului este de incetare a urmaririi penale pentru una dintre acuzatii, si este comunicata in timpul procesului penal, procesul continuand ... (vezi toată discuția)