avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare leasing auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare leasing auto

Vreau sa cumpar o masina de la reprezentanta, reprezentanta a achizitionat masina respectiva in leasing, dar leasingul nu este incheiat (inca 6 luni).
Reprezentanta imi spune ca imi vinde masina, imi taie factura pe toata suma, imi da masina insa actele masinii mi le va da in maxim o luna dupa ce incheie leasig-ul anticipat.
O luna eu voi folosi masina fara sa fie pe numele meu, eu achitand conttravaloare acesteia integral.
Cum sa procedez cu reprezentanta pentru a evita eventualele probleme care decurg din aceasta situatie (poate reprezentanta nu isi incheie leasing-ul si eu raman si fara bani si fara masina)?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:49, 11 Martie 2010
daca aveti bani sa achitati o masina, aveti bani sa consultati si sa platiti un avocat sa va asiste la incheierea actelor.. nu fiti scump la tarate si ieftin la faina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme leasing stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Am un autoturism luat in leasing in decembrie 2007, pentru care am platit rate pana in mai 2009, an in care am intrat in litigiu cu ANAF proces ce a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Catalin84 Catalin84 Buna ziua, in urma cu 2 ani tatal meu a decedat in urma lui lasang 2 masini si un apartament. Una din masini in momentul decesului era in leasing eu continuand ... (vezi toată discuția)
Leasing masina - proces pierdut SAlex123 SAlex123 Buna ziua, Acum un an am avut un accident cu masina, rezultand intr-o dauna totala. Masina a fost achizitionata in anul 2009 Noiembrie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)