Buna ziua !Domnule avocat Petre am angajat avocat.Nu imi garanteza nimic in sensul ca se pare ca este o problema serioasa acea cerere reconventionala formulata de verisorul meu,prin care cere conservarea dreptului de servitute dobandit deja prin uzucapiune,facand trimetere la art.115-119 c.proc.civila raportat la art.616,611,489,1073-1o75c.civil.Precizez ca nu am convevit niciodata ca sa foloseasca drept cale de acces spre locuinta lui terenul meu,mai ales ca el avea intrare directa din strada,intrare pe care s- ia inchis-o in toamna anului 2008,fara sa -mi solicite intrarea prin curtea mea.A folosit-o DIN OFICIU,IAR EU OM DE BUNA CREDINTA nu am zis nimic,fapt care ma costa enorm acum.Legea permite asemenea smecherii,trezindu-te peste noapte ca tu ai acte ,ai intabulare ,ai carte funciara,dar nu poti sa te folosesti de proprietatea ta in liniste.In caz ca el obtine accesul prin curtea mea,neobligandu-l legea la nici o despagubire,pot sa cer stramutarea procesului la Bucuresti,contand pe sprijinul dvs?Daca raspunsul este afirmativ,care sunt demersurile necesare?Sunt din Tg-jiu,jud.Gorj.Va multumesc.
Strada particulara????
oanams
Parintii mei se afla intr-o situatei mai mult decat disperata si total hilara. Povestea este tare lunga dar o sa incerc sa fac un rezumat. La inceput existau ... (vezi toată discuția)