Buna ziua
Daca am primit somatie de plata,urmand a mi se infiinta poprire pe pensie,din cauza unor rate restante la un contrct de leasing financiar(produse electrocasnice cumparate din magazin cu buletinul),pe care eu nu l-am semnat,ci a fost semnat de altcineva din familie,pot face contestatie in instanta?Nu este semnatura mea pe contract! Care sunt consecintele?
Multumesc!
dar bunurile le ati luat? le folositi si dvs? atunci nu prea reusiti mare lucru sa faceti.. pers din familie care a semnat ptr dvs va ajunge sa aibe dosar penal.. asta va doriti?
Daca acea persoana nu a fost imputernicita sa semneze, poate fi acuzata de infractiuni de fals, si daca e gasita vinovata, poate fi pedepsita cu inchisoarea.
normal ca nu! atata doar ca institutia asta financiara nebancara are asa un sistem de proceduri incat te baga in ceata de la inceput cu acele clauze contractuale scrise cu litere marunte,incat ai nevoie de lupa sa le vezi!de platit trebuie sa platesc,stiu,dar ...am facut o porcarie luand acele credite,chiar daca nu am semnat
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fals intelectual
uta72
Sunt secretar intr-o unitate scolara, in urma unei adrese primite de la Judecatorie , prin care ne solicitau veniturile nete pe ultimile 6 luni ale unui domn ... (vezi toată discuția)