avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in avocatura

din moment ce s-a declarat neconstitutionala OUG de modificare a legii 51, cum se mai intra in avocatura in acest moment:dupa 10 ani de consilier juridic se poate fara examen?
Stimati parteneri de dialog, va comunic pe aceasta cale ca petitia cu subiectul aici dezbatut, supusa de mine aprobarii, a fost deja aprobata. Pentru ca ea sa intre in discutia forurilor competente, va voi ruga sa intrati pe link-ul de mai jos si sa sustineti cuprinsul ei. Va multumesc si voi ramane consecvent acestei initiative, multumind si eu utilizatorului dr.Dan.
Succes in tot ce intreprindeti, curaj si incredere in forta colectiva de a schimba lucruri de par uneori imposibil de schimbat! Iar intentia schimbarii trebuie sa fie intotdeauna cea buna. Altfel schimbam sensul evolutiei spre involutie.
Cu stima tuturor.
Iata link-ul:
[ link extern ]
Domnule Zaharia va multumesc pentru petitie.Eu am votat si am trimis un e-mail si colegilor mei ca sa o semneze.
Ii rog pe cei interesati sa intre si sa semneze petitia.
Nu pot sa cred ca doar 100 de oameni vor unificarea profesiilor de avocat si consilier juridic.
Si solicitati sprijinul si prietenilor, colegilor sau familiei ....pentru semnarea petitiei!
zaharia65_2 a scris:
Pentru ca ea sa intre in discutia forurilor competente, va voi ruga sa intrati pe link-ul de mai jos si sa sustineti cuprinsul ei.

Am sa mentionez de la bun inceput ca eu sunt de acord cu unificarea celor doua profesii, dar am o mare retinere in a intelege beneficiul practic pe care o petitie online il poate aduce. Poate imi explicati cum vedeti dvs intrarea in discutia forurilor competente a acestei petitii, pentru ca din pacate practica ne arata ca toate petitiile de acest gen (nu numai online) sunt cu totul inutile.

Alte discuții în legătură

Unificare profesii liberale brendissima brendissima Ce mai stiti despre posibila si dorita unificare a profesiilor, adica de intrrarea cons jur in randul avocatilor? (vezi toată discuția)
Poti practica profesia de consilier juridic numai daca ai terminat facultatea de drept? lara_lar20@yahoo.com lara_lar20@yahoo.com :\">se poate practica aceasta profesie doar cu studii juridice terminate? sau este obligatoriu sa urmezi si cursuri/ stagiatura (vezi toată discuția)
Modificarea legii avocaturii L.D. Marza-Cabinet de avocat L.D. Marza-Cabinet de avocat cine stie mai multe detalii despre recenta modificare a legii avocaturii, si in ce masura ne va afecta? (vezi toată discuția)