avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibil?

O persoana a fost judecata intr-un proces civil pentru o datorie.In momentul de fata procesul este incheiat cu sentinta ramasa definitiva si este in stadiul de executare silita. Dat fiind ca aceasta persoana este bolnava mintal (schizofrenie grefata) eu in calitate de ruda (este matusa mea) pot sa anulez intrun fel sentinta sau sa redeschid procesul????
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:35, 11 Martie 2010
da, dar este complicat si anevoios..
feceti cerere de punere sun interdictie, solicitati numirea dvs ca si curator, apoi aveti calitate sa actionati
mai bine cu un avocat
Nanomax are dreptate! Pana nu este pusa sub interdictie persoana respectiva si nu este numit un curator , nu se poate face absolut nimic....B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)
Numire curator RAMONAROMAN RAMONAROMAN Mama a obtinut pentru fiica sa o sentinta civila de punere sub interdictie si, totodata, numirea mamei in calitate de curator special, pana la ramanerea ... (vezi toată discuția)
Schizofrenie-tutela sau curatela madalina15 madalina15 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: Niste rude ale mele au un titlu de proprietate pe care sunt trecute 2 persoane, dintre care una ... (vezi toată discuția)