avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ocupare functie de sef birou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ocupare functie de sef birou

Conform noii organigrame s-a infiintat 1 post de sef birou .Mentionez ca lucrez in cadrul serviciului de 5 ani am fost pe studii mediu iar din decembrie 2009 postul mi- a fost transformat pe studii superioare (absolvire facultate). Ce posibilitati sunt pentru a ocupa functia ,cadrul legal .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:57, 11 Martie 2010
Prin organizarea examenului de promovare pe un post de conducere, in conditiile legii...
Pentru FP se aplica HG 611/2008, pentru contractuali...legea bunului simt#-o (legea 330/2009 a abrogat toata legislatia privind organizarea promovarilor pentru contractualii bugetari si ne-a lasat...in aer).
Din pacate, nu puteti participa la concursul de recrutare, organizat pentru ocuparea functiei publice de sef birou. Pentru asta, va trebuie 2 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice( pe care din ce pricep , nu-i aveti, si nici nu se face vreo derogare de vechime). De promovare, iar nu poate fi vorba, pentru ca, trebuie sa indepliniti conditiile de studii, printre altele.Dat fiind ca ati postat in sectiunea " fct publici si problemele lor juridice" si fiindca ati fost destul de zgarcita in detalii, deduc ca e vb de o functie publica.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Avansari in grade si trepte Maria02 Maria02 Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica...la noi suntem cativa care au terminat facultatea si au clasa 1...din acestia mai nou acum dupa 1 an le-au dat si ... (vezi toată discuția)