avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scoala de soferi

Exista o reglementare cu privire la nr.de ore de conducere sunt obligati sa-ti asigure. Eu am platit 600lei si am facut 20 de ore de conducere , iar pentru fiecare sedinta suplimentara imi cere 60lei sedinta (1ora si 40 min)
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 21:24, 11 Martie 2010
sunt obligati sa efectueze minim 30 de ore de conducere auto pentru categoria B , in ceea ce priveste pretul scolarizarii depinde de modul in care ati negociat pretul , tarifele scolii etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii... monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Am rugamintea sa ne lamuriti in urmatoarea problema:suntem o scoala de soferi si avem o nelamurire in ceea ce priveste interpretarea art:62 al ... (vezi toată discuția)
cursul documentelor si formelor legal vorbind pentru -scoala de soferi- cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara. Am si eu o mare dilema, motiv pentru care va rog o opinie in ceea ce priveste scoala de soferi. Mai precis pentru a incepe cursurile acesteia, ... (vezi toată discuția)