avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mai pot depune intampinare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mai pot depune intampinare?

Sint parata intr-un dosar civil dar din pacate nu m-am putut prezenta la primul termen si am uitat sa depun cerere de amanare.
Pe portal am vazut ca instanta a admis probe reclamatului, iar eu as avea de ridicat o exceptie , iar in cauza trebuia introdus si intervenientul fortat. Ce mai pot face acum?
de intampinare nu.. ar trebui vazut dosarul pentru o opinie pertinenta si concludenta
d-le viol... puteti sa invocati cate ceva in conditiile art 138 cpc

scuze, d-na
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ContSters126925, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa intampinare ionutandrei1985 ionutandrei1985 buna ziua! deranjez si eu cu o intrebare: -lipsa depunerii intampinarii intr-un proces civil, rectificare de carte funciara, la ce poate duce ? ce cod de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Intampinare /cerere reconventionala pasm pasm Buna ,desi prin citatia emisa mi s/a pus in vedere sa depun cu 5 zile inainte intampinare ,nu am reusit si am depus cerere de angajare aparator fapt pt. care ... (vezi toată discuția)