avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizii aberante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizii aberante

La mine in bloc s-a decis montarea unui nou tip de interfon care sa nu permita iesirea din scara a vreunei persoane daca nu detine cheie.
Asadar daca nu aveti cheie de la intrate sunteti prizonier in casa scarii. Nu mai spun ca cei de la posta sau lumina vor ramane blocati in scara blocului. Daca se intampla ceva cu butucul respectiv atunci nu mai iese nimeni din bloc.
Intrebarea mea pentru dvs este:
Au dreptul cei din adunarea generala sa faca asa ceva ? este o decizie aberanta care dupa parerea mea echivaleaza cu privarea de libertate. Cum se pot ataca deciziile adunarii?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:08, 12 Ianuarie 2007
se pot ataca la judecatorie daca incalca prevederile legii sau ale statutului asociatiei de proprietari
Adunarea Generala e suverana, dar hotararea poate fi atacata in instanta=D>
Problema se pune si daca v-ati opus in adunare?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pe scara de bloc. liviu f liviu f Situatia este urmatoarea : pe o scara de bloc cu 9 apartamente , 7 apartamente vor sa fie montat interfon la intrare si 2 apartamente nu vor. Ba mai ... (vezi toată discuția)
Iesirea din spatele blocului blocata de presedintele asoc. de locatari skleps skleps Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa ... (vezi toată discuția)
Fapta persoanei care pune interfon pe înteriorul scărilor de ... Catalin2o14 Catalin2o14 Fapta persoanei care pune interfon pe înteriorul scărilor de bloc, blocând astfel ieșirea din bloc persoanelor care nu au o anumită cheie, întrunește ... (vezi toată discuția)