avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna, ce se poate face in cazul in care pe sotul meu il da afara si cand i se da cartea de munca, nu apare trecuta in ea perioada lucrata la firma respectiva? multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:18, 12 Martie 2010
Decretul nr 92/16 aprilie 1976 art 4 (2) La incetarea activitatii sau in caz de transferare,carnetul de munca se inmineaza titularului,completat cu toate inscriserile la zi

In caz de incalcare a dispozitiilor mentionate,sesizati oficial ITM local
Este posibil sa nu fi avut contract de munca inregistrat la ITM (adica sa fi lucrat la negru).
si daca noi nu o sa stim lucrul acesta decat dupa ce i se va da cartea de munca, ce e de facut?
In situatia in care,in posesia carnetului de munca ,evidentiati aspectele mentionate in mesajul initial,sesizati oficial ITM
Ca sa evitati acest lucru pe viitor, cereti un exemplar al contractului de munca in original, inregistrat la ITM. Nici acum nu este tarziu sa o faceti.
Contractele de munca se intocmesc si se semneaza de ambele parti in 3 exemplare: un exemplar este al salariatului, unul ramane la societate si unul la ITM.

Alte discuții în legătură

Carnet de munca SanzianaP SanzianaP Buna seara, Am fost angajata 3 luni la o firma cu contract individual de munca inregistrat la ITM. In momentul in care mi-am dat demisia am aflat ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca Alina16 Alina16 Buna ziua. Am incheiat activiatea la fostul loc de munca pe 1 sept, Am inteles ulterior ca, cartea de munca au incheiat-o cu 30 sept. Problema este ca nici ... (vezi toată discuția)