avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna, ce se poate face in cazul in care pe sotul meu il da afara si cand i se da cartea de munca, nu apare trecuta in ea perioada lucrata la firma respectiva? multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:18, 12 Martie 2010
avem unul dar nu apare nicio stampila de la itm pe el si cand am cerut copie de pe cartea de munca, seful lui a spus ca nu are timp
Atunci, ceea ce va ramane de facut este sa faceti o sesizare la ITM si veti primi raspuns in maxim 30 de zile.
Mentionati faptul ca vi s-a eliberat carnetul de munca fara a fi completat cu perioada lucrata la societatea respectiva si ca nu vi s-a eliberat un exemplar din contract cu viza ITM. Atasati o copie a contractului de munca pe care il aveti.

ITM-ul este obligat sa verifice societatea si sa va dea un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca SanzianaP SanzianaP Buna seara, Am fost angajata 3 luni la o firma cu contract individual de munca inregistrat la ITM. In momentul in care mi-am dat demisia am aflat ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca Alina16 Alina16 Buna ziua. Am incheiat activiatea la fostul loc de munca pe 1 sept, Am inteles ulterior ca, cartea de munca au incheiat-o cu 30 sept. Problema este ca nici ... (vezi toată discuția)