avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eroare de nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eroare de nume

pe o sentinta judecaroreasca imi este trecut numele hancu in loc de hincu. este valabila aceasta?
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 11:19, 12 Martie 2010
Faceti o cerere de indreptare eroare materiala. Altfel, mereu o sa aveti probleme de neconcordanta nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta cu greseli de nume si ortografie emilifor emilifor Am avut un proces in luna iunie si de 2 zile a sosit acasa sentinta in favoarea mea cu termen de atacare prin recurs de 15 zile de la data comunicarii.Problema ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala Andrei2014 Andrei2014 Buna ziua, Intr-o sentinta ramasa definitiva dupa apel, numele unei parti nu este complet, adica nu are trecut si al doilea prenume. Trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca dansava dansava in sentinta judecatoreasca este gresit numele meu si al concubinului ,,pe el il cheama in ,,ci,, viziteu marius ilie iar in hotarere scrie doar viziteu marius ... (vezi toată discuția)