am renuntat la un loc de munca prin neprezentare,m-am dus la itm sa imi scot cartea de munca si mi-au spus sa merg la angajator sa imi semneze cererea de demisie ca ulterior sa fie depusa la itm pentru deblocarea cartii de munca
eu stiu k se elibereaza dupa 14 zile calendaristice dar nu eram sigura de este nevoia neaparata a cererii de demisie
spuneti-mi imi voi putea recupera fara a ma intoarce la angajator
din suflet vreau sa evit k diavolul e pui pe langa el...
Decizia de incetare a contractului trebuie sa fie insotita de o copie a cererii dvs de demisie ptr ca ITM sa faca inregistrarile in carnet, sa-l inchida si sa puna viza.
Deci, trebuie sa faceti o cerere de demisie pe care angajatorul sa puna o semnatura, un nr de inregistrare.
Atentie, angajatorul nu trebuie sa fie de acord cu demisia. El doar ia la cunostinta de aceasta.
Aveti nevoie de decizia privind incetarea raporturilor de munca .In baza acesteia ITM -ul va completa cartea de munca si o puteti ridica . Oricum trebuie sa semnati fisa de lichidare / decizia de incetare cu angajatorul , asa ca ....:training:
Incetarea CM se face prin decizie motivata emisa de angajator. Angajatorul nu vrea din proprie initiativa sa inceteze relatia contractuala cu dv. nici pentru absente nemotivate repetate asa ca va trebui sa faceti o cerere de incetare cu acordul partilor sau sa va depuneti demisia. In cazul demisiei va trebui sa va efectuati preavizul de 15 zile.
Cerere demisie
agiulia
Lucrez la o firma si vrea sa imi dau si eu demisia pt ca sau iscat mai multe probleme si discuti personale.Am contract de munca da nu stiu sigur daca mi sa ... (vezi toată discuția)