avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cat dureaza divortul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cat dureaza divortul?

sunt in preuna cu cineva de 6 ani.el este casatorit ,dar nu mai locuieste cu sotia de aceeasi perioada.ea a fost plecata din tara si el a intentat divort.au un copil in preuna dar are 18 ani(acesta a fost unul din motivele pt care nu a intentat divortul,asteptand sa faca fata 18 ani )ea nu vrea divortul.au termen de judecata in octombrie.cat poate sa dureze?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 12:22, 12 Martie 2010
nu dureaza la fel de mult cum ar dura daca ar avea copil minor, dar putin mai mult daca sotia nu e de acord.
ati asteptat 6 ani, nu mai conteaza cateva luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in strainatate- competenta patryalyy patryalyy sora mea locuieste intr-un orasel din sicilia,ea vrea sa divorteze sunt casatoriti in tara-insa nu mai merge casnicia-nu e de comun acord cel putin deocamdata ... (vezi toată discuția)
Divort ... increditare minori ContSters142247 ContSters142247 buna ,as avea si eu niste intrebari am un prieten care trece prin divort ... avand 2 copii minori (fata 9 ani , baiat 13) sotia lui a plecat de acasa fara ... (vezi toată discuția)
Proces de divort pe perioada vacantei judecatoresti sniper sniper Am depus cererea de divort in luna iunie 2007, solicitand in acelasi timp si tutela copilului, tarziu ce-i drept, dat fiind faptul ca ,,sotia'' este plecata ... (vezi toată discuția)