avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii amenda I.T.M.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

amenda I.T.M.

Timp de cateva luni nu am platit pentru cartile de munca desi am dus lunar statele de plata.Astazi am fost sa achit si nu mi s-au primit banii ci am fost indrumat catre o d-na inspectoare care mi-a spus ca mai intai trebuie sa achit o amenda da 1500 lei si apoi pot achita .Am fost chemat pe data de 15.03.2010 ca sa mi se dea amenda ca astazi d-na nu avea timp .Stiam ca se pun penalitati nicidecum amenda in cazul in care ma prezint fara sa ma cheme ei .Este legal sa fiu amendat in cazul in care m-am prezentat sa-mi achit datoriile din urma ?Este vorba de 7 luni in care nu s-a platit .
Multumesc mult pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:39, 16 Martie 2010
platiti cu op ,faceti dovada platii si poate scapati doar cu avertisment ! incercati ! daca nu , platiti amenda.
Neplata comisionului ITM nu este sanctionata cu amenda ... pentru neplata la termen angajatorul datoreaza dobanzi si penalitati de intarziere, potrivit legii.
Multumesc mult de tot ! Asa stiam si eu dar sa vad maine daca ma amendeaza sau imi calculeaza penalitati .
Nu are cum sa fie amenda,sunt penalizari de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog! alexandrudaniela alexandrudaniela am o situatie cam neobisnuita ( sau ma rog.......). Contabila a uitat sa plateasca la ITM cimisionul din luna iunie! Tocmai l-am platit saptamana asta . Doar ... (vezi toată discuția)
Nu a platit impozite pentru apartament inchiriat mihai987 mihai987 Daca cineva nu a platit impozite pentru apartamentul care a inchiriat-o, se poate primi si amenda, sau numai amenda de la fisc? (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale - varsaminte la persoane cu handicap assy64 assy64 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile? Pana in anul 2011 am avut ... (vezi toată discuția)