avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburarea linistii in propria locuinta - un sfat va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburarea linistii in propria locuinta - un sfat va rog!

Salutari tuturor.
Ajuns la capatul puterilor, am cautat pe net si asa am gasit acest forum. Acum un an m-am mutat in casa noua. Nu am banuit insa ce ma astepta. Spate in spate cu actuala locuinta stau 2 pustani. Din cind in cind cei 2 dau cite o petrecere/chermeza/bairam. Totul cred ca ar fi in regula daca nu ar da muzica foarte tare. Am incercat de citeva ori aplanarea pe cale amiabila cu cei 2. Pe moment a fost OK, insa au uitat foarte repede ce am discutat cu ei. Eu lucrez in ture si prin urmare orele mele de liniste nu corespund cu ale lor. Am incercat sa vorbesc cu tatal lor insa aproape m-am certat cu el deoarece "am ceva cu copii lui"... Dupa ce am investit o groaza de bani in casa, acum ma vad in situatia sa nu prea mai stau pe acasa. In loc sa ajung cu placere acasa, ma apuca durerea de cap numai cind ma gindesc ca ma duc acasa. Si asta din cauza a 2 pustani... Se pare ca pe cale amiabila nu am rezolvat nimic. Nu sunt o fire violenta si sunt de parere ca totul se poate rezolva prin viu grai si intelegere. Insa am avut un moment in care m-am gindit la o rezolvare mai violenta din moment ce cu vorba buna nu se poate. M-am gindit si la izolarea fonica a peretilor comuni insa am ramas fara bani deocamdata si nu stiu cit de mult ar rezolva problema... Am ajuns la capatul rabdarilor. Ce sfaturi imi dati? Nu as fi vrut sa ajung pina la politie, insa aceasta mi se pare acum unica solutie. Unde sa sun? Politia de proximitate? 112? Un avocat ?
Va multumesc mult si anticipat!
Cel mai recent răspuns: catalincuza , utilizator 19:15, 6 Ianuarie 2007
Apeleaza la Politia comunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

''deranjarea'' vecinilor bytza_22 bytza_22 buna ziua. ce sfaturi ati putea sa imi dati pentru speta urmatoare : detin un autoturism care a venit din fabrica cu avertizare sonora pentru mers in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru vatamare si alte violente ionene ionene mi s-a deschis dosar penal la politie pentru vatamare si alte violente, amenintare si violarea corespondentei inca sotiei mele.Suntem casatoriti de 24 ani si ... (vezi toată discuția)
Divort suciuadrian suciuadrian buna am si eu citeva intrebari dar mai intii sa ma prezint ma numesc Adian Suciu 42 ani anul asta 2016 ,casatorit din 2004 am 2 copii o fata de aproape 11 ani ... (vezi toată discuția)