doresc sa intru in concediu de crestere copil din luna aprillie 2010 iar contractul de munca imi expira la anul in august ( sunt sgv im armata). intrebarea mea este daca exista vreo problema din acest punct de vedere , ca nu vreau sa-mi pierd locul de munca dupa acesti doi ani .
Concediul , indiferent de natura sa (medical , crestere copil ) suspenda activitatea firmei.Ceea ce inseamna ca nu va pierdeti locul de munca.Acum, nu stiu ce se intampla peste 2 ani....., dar intre timp va doresc:
Mult succes ,
In mod normal, concediul pentru cresterea copilului, suspenda contractul de munca , si prin urmare la terminarea celor 2 ani de concediuu ar trebui sa reveniti la munca. Atentie mare insa, sunteti cadru militar si aveti ordonate si legi ceva mai diferit. Cel mai bine ar fi sa va adresati si Inspectoratului teritorial de Munca din localitatea unde lucrati si chiar puteti intreba si la biroul de personal al unitatii. Bafta
CIC suspenda numai executarea c.i.m. nu si durata acestuia ... c.i.m. incheiat pe durata determinata va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat , in conditiile in care partile nu mai prelungesc durata acestuia.