avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca, pe 9 martie a fost prima ( si ultima infatisare) cu divort consimtit de ambele parti, mai exista vreo posibilitate de revenire (pe 11 martie a aparut pe portalul justitiei ca deja s-a dat O.K.-ul)?
Cel mai recent răspuns: alinus31 , utilizator 13:35, 24 Martie 2010
Si eu ce sa mai inteleg? :sorry:
viorelmirza a scris:

Si eu ce sa mai inteleg? :sorry:

Conform art.619 alin.(4) din Codul de procedura civila,hotararea de divort prin acord,este definitiva si irevocabila..
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
luiza2008, utilizator
Si hotararea cand se emite? Sentinta dupa infatisare a fost "in pronuntare" !!
Dupa ce instanta s/a pronuntat, legea prevede ca judecatorul trebuie sa redacteze hotararea in termen de 30 de zile de la pronuntare dar, cum instantele au foarte multe cauze de solutionat, acest termen nu este respectat niciodata, putand trece doua sau chiar mai multe luni.
Eu va sfatuiesc ca, dupa o luna de zile sa mergeti la arhiva Judecatoriei si sa intrebati daca a fost redactata hotararea. Daca nu, mai asteptati doua - trei saptamani si reveniti. ;)
Imi poate spune cineva cum decurge si cam cat costa in ziua de azi un partaj? #-o

Alte discuții în legătură

Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)
Diovort prin acord praporgescu praporgescu daca partile au formulat initial fiecare cate o cerere de divort, recalmantul a depus cererea de divort paratul a depus intampinare si reconventionala iar la ... (vezi toată discuția)