As dori sti daca pot ataca un testament facut de bunici mei din partea tatalui meu, pe care nu i-am cunoscut niciodata deoarece parinti mei s-au despartit la scurt timp dupa nasterea mea , mentionez ca sunt trecut pe numele tatalui de familie. Stiu ca tatal meu mai are o sora . Va multumesc
Daca tatalui ii convine testamentul, asta e... tatal mai traieste? Ce spune testamentul exact? S-a impartit mostenirea in conformitate cu testamentul?
Veniti cu mai multe detalii.
daca se invoca o cauza de nulitate relativa puteti atacatestamentul intr-un termen de 3 ani de la data decesului sau de la data la care dvs ati luat cunostiinta de deces.
daca doriti reductiunea in caz ca acest testament incalca rezerv asuccesorala tot in teremn de 3 ani.
reveniti cu detalii pe ce motiv doriti sa atacati testamentul?
Testament
hatice_e
am o foarte mare problema eu sunt fiica din prima casatorie a tatalui meu problema este ca am facut acum 2 ani un testament cu bunica mea cu stirea tatalui in ... (vezi toată discuția)
Mostenire
laurentiu1969
Parintii mei sunt despartiti fara a fi divortati,de 10 ani.Mie mi-au cumparat un apartament pe numele meu,fara nici o clauza de a renunta la partea mea din ... (vezi toată discuția)
Mostenire
jlo
Buna ziua
intrebarea mea este urmatoarea:
daca bunica sotului meu face un testament in care -i lasa stranepoatei(minora) ei(copilul nostru) un apartament ... (vezi toată discuția)