avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transfer bani de la trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transfer bani de la trezorerie

buna,as avea o intrebare...mi-au fost virati in contul de la trezorerie niste bani de la o institutie a statului,intre timp firma mi-am suspendat-o,m-ar interesa cum as putea sa transfer acesti bani in contul curent al firmei pe care il am la o banca comerciala?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:20, 12 Martie 2010
@andreimaco a scris :
"de ce acte am nevoie "
------------
:offtopic:

Aveti un buton"editeaza" cu ajutorul caruia puteti modifica continutul unui topic
Regulamentul interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect
Multumesc
Buna seara.
Avand in vedere ca firma este suspendata,nu mai aveti voie sa desfasurati pe ea activitate,decat dupa notificarea prealabila a ORC.
Avand in vedere ca este o situatie de exceptie, pentru a intra totusi in posesia sumelor, incercati sa solicitati printr-o cerere motivata Trezoreriei unde vi s-au virat banii,transferul sumelor din acel cont, în contul curent. Sunt totusi banii şi dreptul dvs. Nu trebuie sa-i pierdeti .
Cu stima.
bote marius a scris:

Buna seara.
Avand in vedere ca firma este suspendata,nu mai aveti voie sa desfasurati pe ea activitate,decat dupa notificarea prealabila a ORC.
Avand in vedere ca este o situatie de exceptie, pentru a intra totusi in posesia sumelor, incercati sa solicitati printr-o cerere motivata Trezoreriei unde vi s-au virat banii,transferul sumelor din acel cont, în contul curent. Sunt totusi banii şi dreptul dvs. Nu trebuie sa-i pierdeti .
Cu stima.

Ii primeste doar daca are achitate toate impozitele si taxele catre stat.
malamut a scris:

bote marius a scris:

Buna seara.
Cu stima.

Ii primeste doar daca are achitate toate impozitele si taxele catre stat.

Îi puteti spune solicitantului va rog si baza legala, pentru acest impediment, cu alinieat,articol,etc si ce lege ? Cred ca si acesta e si rostul nostru al consultantilor,sa-i lamurim cat mai bine pe solicitanti .Oricum, din expunerile sale nu reiese ca ar fi dator la stat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont trezorerie andreimaco andreimaco am deschis un cont la trezorerie in urma cu 2 ani,momentan firma este suspendata si as vrea sa inchid contul la trezorerie..ce ma sfatuiti sa fac? (vezi toată discuția)
Virat eronat la bugetul de stat vlasceanu raluca vlasceanu raluca am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii? mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)
Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)