avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont trezorerie

am deschis un cont la trezorerie in urma cu 2 ani,momentan firma este suspendata si as vrea sa inchid contul la trezorerie..ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:27, 18 Martie 2010
daca societatiea este suspendata nu mai aveti voie sa mai faceti nicio activitate , daca contul este 0 , se poate daca nu ...
@andreimaco a scris :
"Subiect: inchidere cont trezorerie
am firma suspendata ,stiu ca nu mai am voie sa fac nici o activitate,dar vreau sa-mi inchid conturile curente de la bcr respectiv trezorerie...cei de la bcr mi-ai transmis ca pot inchide contul dupa ce achit suma pt. taxa de administrare care oricum e enorma ...in timp ce la trezorerie am inteles ca nu pot sa inchid contul deoarece e suspendata firma...acum ce fac imi las contul activ la trezorerie desi sunt suspendat ca sa platesc degeaba taxa de administrare"

--------------
:offtopic: puteti edita un mesaj de la butonul "edit"
regulamentul interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bani de la trezorerie andreimaco andreimaco buna,as avea o intrebare...mi-au fost virati in contul de la trezorerie niste bani de la o institutie a statului,intre timp firma mi-am suspendat-o,m-ar ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul la impozit minim /2010 ? doina-marieta doina-marieta buna ziua , am o societate infiintata in 2009 , cu activitate pe doua luni , pentru anul trecut am platit 3 % .As dori sa intreb , in care transa ma ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de contabilitate gogontea gogontea buna ziua, vreau sa infiintez o firma de contabilitate, ce acte, trebuiesc intocmite, eu am terminat facultatea de contabilitate zi, pot semna eu actele ... (vezi toată discuția)